Yksi varma keväänmerkki on se, että tulee pääsiäinen ja pitää ostella suklaamunia. Olen sulkenut korvani nauruilta, kuinka monta muumisuklaata olen ostellut "lapsille". Hömpötys alkoi heti silloin kun muumihahmoja alkoi munista löytyä. Suututtaa, kun eilen ostin viisi muumisuklaamunaa, ja taas (!!) tuli poliisi ja pikku Myy. Niitä on jo kokonainen armeija! Haisuleita on kaksi, Nipsuja kaksi, Muumipeikkoja kaksi. Tuli tosin kaksi uutta: Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Haluaisin ehdottomasti Niiskuneidin ja Muumipapan. Toisaalta, ihanaa - voi ostella hyvällä tekosyyllä lisää muumisuklaata...

1247061.jpg

Toinen keväänmerkki on se, että seisoskelen puutarhassa suunnittelemassa uusia dramaattisia muutoksia. Joku kevät sitten unohduin niin aatoksiini koivun juurelle, että sinitiainen lensi istumaan päähäni ja sotkeutui hiuksiini pikku jaloistaan. Kumpikin meistä säikähti.

Kolmas keväänmerkki on tietysti se, että lumet sulavat, aurinko paistaa, olo kevenee ja tuntuu ihanalta antaa auringon lämmittää kasvoja. Hymyilyttää, vaikka ei muuten niin olisikaan syytä hymyilyyn.

Hymy