1819311.jpg

... pidin sitä käytössä noin kolme tuntia. Sitten väsäsin yhteen neljä vuotta vanhaan Nokian 6670:n akun toisesta puhelimesta ja otin käyttöön. (Koska akku oli liian pieni, se on tiivistetty sisälle pyyhekumin palasilla kiilaten.)Ratkaisu on väliaikainen, tai sitten minun on luovutettava ja otettava tuo uusi puhelin käyttöön.

Seisoin lauantaina Gigantissa kännykkämeren edessä katsoen kännykkätaivaan horisonttiin. Otin muutaman näytekappaleen käteeni hipelöitäväksi - muutkin tekivät niin ja olivat viisaan näköisiä. Itse en tosin ollut ilmeisesti viisaan näköinen kun siihen tuli myyjä tarjoamaan apua. En saanut sanottua että jokainen kännykkä on niin ällöttävän pieni ja ohut ja että niillä olisi korkeintaan hyvä heittää järveen leipiä.

Ostin yhden läppänän "tosi ohut ja pieni, 3,2 megan kamera ja pälpäti pää... myös teräskuorella". Ihan kuin sellainen puhelin olisi ihmisen suurin toive. Omassa päässäni vilisivät lauseet; " typerän näköisiä kaikki, inhottavan pieniä, kuin tunkisi taskuunsa jonkun koivunlehden, ei mitään mielikuvitusta, kaikki kuin samasta muotista, ostan vain koska on pakko..."

Haluaisin ostaa ison vanhanajan luurin, viime vuosisadan alusta, jossa on pähkinäpuuta ja näytön lisäksi messinkiset pyöreät näppäimet. :) Laukussani on tilaa, minä en muutenkaan kuljettele puhelinta jossakin housuntaskussa koko ajan häiritsemässä. Ja ulkoilutakissanikin on aina isot taskut. - Niin. Missä on tunnelma... (Joo joo, ehkä semmoiset puhelimet jäisivät hyllyyn, mutta aina saa toivoa.)

1232260.jpg

***

*Uusi päivitys; käväisin ostamassa uuden akun vanhaan puhelimeen; onpas ne kalliita! 47 e pelkkä akku!