895587.jpg

Kisu-Misu: Olen saanut selville, mitä ihmiset ilmeisesti ovat.

Titti: No mitä?

Kisu-Misu: Ihmisten sisällä on herneitä.

Titti: Ei kai?

Kisu-Misu: Joo. Paitsi meijän äippä on myös lihasta, niin kuin me kissatkin. Äippä on sekä herneitä, että lihaksia.

Titti: Niinkö?

Kisu-Misu: Äippä tuli viime torstaina lääkäristä ja sanoi puhelimessa jollekin, että sillä on hauislihas tulehtunut, vaikka joku oli joskus sanonut että sillä on hauiksen tilalla herne.

Titti: Äippä on siis petojen sukua, niinkuin me.

Kisu-Misu: Mutta ei sekään ole kokonaan, ehkä käsi vain. Olen kuullut kuinka se sanoo joskus vetäneensä herneen nenäänsä ja joillakin edustajillakin on kuulemma pääkaupungissa aivojenkin tilalla herne.

Titti: Ei ihme, kun ihmiset mättää niin hirveesti kasviksia suuhunsa, että niistä sitten tulee osittain semmoisia. Mä en voi syödä kuin joskus vähän pääsiäisruohoa.

Kisu-Misu: Älä vaan sano tuota ääneen, tai ainakaan syö vihreetä äipän nähden. Silloin se saa aina päähänsä ostaa sen matokuurin.

Titti: Ai, sikskö se ostaa sen matokuurin? Jos me syödään vähän heinää? Onko hullumpaa kuultu. Ja itse ovat sisältä herneitä. Mikähän kuuri niille pitäisi antaa...

Kisu-Misu: Jos ne söis kunnon kastikeruokaa, ne vois järkiintyä.

Titti: Nii. Ja oikeen merkkisiä nappuloita. Ja rastaita.

Kisu-Misu: Mieti miten hyvää olis rastassoppa.

Titti: Ärsyttävää olis vaan se, että ne höyhenet puuttuisivat pussitetusta rastaasta. Se pölinä on parasta kun saa rastaan kiinni.

Kisu-Misu: Ihmisillä ei ole mitään tajua kunnon nautinnoista. Tajusin justiisa mikä niistä kastikeruuista puuttuu. Kaikki karvat ja höyhenet. Ihmiset siivoaa riemukkaimmat jutut pois.

Titti: No onko se mikään ihme? Jos siis aivojenkin tilalla on herne.

Kisu-Misu: No ei mikään ihme.

 

509384.jpg

1232833.jpg

Edit; Titti narisi, siitäkin on laitettava kuva. Yllä Kisu-Misu. (toim. huom.)

 

***