1823055.jpg

 Yllä; Lumi pienenä

 

" Tänään heräsin aamulla seitsemältä ihmettelemään, missä ovat lahjat ja juhlavieraat. Minulla on tänään syntymäpäivä. Kaksi vuotta! - Tosin tiedän jo, mitä saan (oikea luu on otettu sulamaan pakastimesta, vaikka haluaisinkin syödä Jahti siivumakkaraa) (... miksi en saisi synttärin kunniaksi syödä kokonaista paketillista Jahtia?), olen niin tarkkanenäinen ja haistan aina kaiken vaikka toiseen päähän taloa. Haistan kaikkien ihmisten ajatuksetkin.

En löytänyt itsestäni yksityiskuvia, vain tämmöisiä kännykkälaukauksia, vaikka kuvia on varmasti miljoona! Joka kuvassa näkyy näet kissaa tai ihmisiä, tai en ole muuten edukseni. Mitä hupaisaa on ollut räpsiä minusta kuvia, joissa teen ilmeitä? Höh!

Mutta ok. Alan valmistautua juhlarientoihin, otan kauneusunet ison sängyn alla. - Kuulin muuten juuri, kuinka minua kehuttiin viisaaksi ja itsepäiseksi löpsykäksi! LÖPSYKÄKSI? Käsittämätöntä. Kyllähän minä tykkään tulla syliin, olenhan pieni kultapala, ja nuolla naamoja, mutta olen kova vahtimaan meidän talon rappusia."

Strategisia tietoja: paino n. 30 kg, säkä n. 63cm, terve ja iloinen.

Himoitsen: samoja asioita kuin ihmislapset (enkä voi käsittää, miksi en saa syödä niitä juttuja, vain nippejä silloin tällöin), Jahtimakkaraa, makaroonilaatikkoa, jäätelöä ja nallekarkkeja.

Lempilelut: pesupallot ja frisbee. - Olen hyvä ottamaan koppeja.

Paheet: haukun autosta mummoja, jotka työntävät edellään rullaattoria ja isoja rekkoja. Ja ihan vieraita, epäilyttävän näköisiä koiria.

Mielipuuhaa: Talvella vetää valjailla kelkkaa tietä pitkin, kesällä hyppiä rannassa. Mutta AINA olen valmis unohtamaan kaikki muut hommat, jos vain pääsen autoon mukaan. Istunkin joka päivä autossa pikkureissuja, siellä on kivaa.

Erityistä: Loukkaannun syvästi matalalla äänellä torumisesta, sillä minulle ei tarvitse motkottaa yleensä mistään. Mökötän puoli päivää keittiön pöydän tai ison sängyn alla. Muutoin olen ihan mahdottoman tyytyväinen ja hyväntuulinen otus. Ja vaatimaton..........................

 

1231588815_lumi ja piksu.JPG

terkuin Lumipallo Tsenresin Athene

***