Tervehdys tilliäiset! *:) iloinen  Joulukuu on jo pitkällä, ja olen taas innostunut iltapuhteilla ompelemaan. Nyt on tekeillä pukinkonttiin käsinukkeja karvakankaasta; teen semmoisia peikkoja. (Nukkeaskarteluistani juttu täällä!) - Laitan ehkä kuvaa joskus, mutta en nyt. 

*&[] lahja

goose-normal.jpg

 

Pidin kirpputoripöytää muutaman viikon. Kaapit olivat ihan liian täynnä romua ja rompetta. Tein juuri niistä myyntilapuista pienen kasojen korkeuteen perustuvan laskelman, että mitkä olivat parhaita myyntiartikkeleita:

1. Vanhat lehdet: Hopeanuolia, Yöjuttuja, Pellefantteja, Viherpihoja, GEO-lehtiä, ulkomaisia sisustuslehtiä ja vanhoja huonekasvi- ja puutarhakirjoja. Myin lehdet euron kappale ja kirjat kolme euroa kappale. Olin ihan yllättynyt että niitä haluttiin ostaa niin kovasti! Onko nykyään enää muuten edes Yöjuttua, Pellefanttia ja Hopeanuolta myyntikioskeilla? Ei taida olla? (Jätin itselle onneksi parit kappaleet muistoksi...)

2. Kaikenlaiset potit ja maljakot ym. astiat. Pääsin niistä melkein kaikista eroon! Mistä ihmeestä minulle oli siunaantunut niin paljon lasivaaseja ja kulhoja? En tajua... Yhteen aikaan keräsin vihreää ja kirkasta lasia ja nyt kerään ruskeita lasiesineitä. Ei tosin ollut rahallisesti kauheasti järkeä myydä niitä "vääränvärisiä" lasikippoja pois, koska raahasin melkein saman tien jotakin ihanaa ruskeaa lasiesinettä tilalle. Hahahaha, mutta nyt on mieli hyvä! Vaihtelu virkistää.

3. *:O) pelle Hilpetööri; kaikenlaisia pölynkerääjiä oli laatikollinen; ne katosivat myös iloisesti uusiin koteihin. 

4. Vaatteet; ensin kukaan ei ollut minun vaatteistani kiinnostunut, mutta ihan viimeisen viikon aikana vaaterekistä alkoi hävitä takkeja, paitoja, hameita ja muuta perusasustetta. Laitoin kaikille vaatteillekin hintaa vain pari euroa, ilmeisesti joku yhtä muodikas kuin minä  *:D virnistys  (!!!) näki niissä vielä jotakin...  

Jäin iloisesti plussalle pöytävuokrien ja myyntiprovikoiden jälkeen, mikä lämmitti mieltä kovasti. Kaapeissa on taas tilaa ja voin alkaa kantaa uusia kirjoja kirjahyllyyn, kuten myös niitä uusia turhanpäiväisiä ruskeita lasiesineitä.... 

kuningasorava%20king%20pieni-normal.jpg

Ylläoleva öljyvärimaalaussarjani saa ehkä pian jatkoa. Viritin juuri uuden taulunpohjan esille, ja tutkin kuinka kuivanneita öljyvärituubini ovat muutaman vuoden tauon jälkeen... Maalaisin enemmänkin, mutta koen öljyvärit niin työläiksi kaikkien pensselinpesujen ja liuottimien sekoittelujen takia, että siksi en kai ole paljon maalaillut.

Ja lisäksi maalaan niin hitaasti että taulun teossa ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä. 

Mutta voisihan sitä tuhlata aikaansa johonkin pöllömpäänkin? Vai mitä? *%||:-{ huono tuuri 

Sii juu!!

oravakuutioaallot-normal.jpg

 

***