Mammutti%20mammutti%20pieni.jpg

Olen kirjoittanut ja kuvittanut jo kokonaisen trilogian verran tätä horoskooppia (löydätte sitä kirjastoista ja kirppareilta) ja silti tuntuu se ei ole vielä täydellisesti tehty. LINKKI horoskoopin blogisivulle

Kovin paljon tuntuu vielä olevan sanomatta ja tuntuu että kaikista kirjoista pitäisi vielä tehdä jonkinlainen kooste, tietoa on hajautettuna ja tosiaan osa vielä kirjaamatta ylös- Vasta sitten voin kuolla rauhassa kun kaikki on yksien kansien välissä, aamen.

Persuus, onko siis alettava tekemään muistiinpanoja ja penkomaan lisää tietoa luonnosta ja sen ilmiöistä. Kaikelle kun on selvä paikkansa tämän horoskoopin säännönmukaisuudessa. Mietin asiaa. 

Mikä muuten olet itse suomalaisessa horoskoopissa? Minä olen villasarvikuono (vaikuttaa päähän, ajattelutapaan ja työasioihin) ja sydänmerkkini on myös villasarvikuono (tunneasiat). Varjomerkkini on luolakarhu (ystävyyssuhteet) ja aurinkomerkkini toranguar, sapelihammaskissa (ensivaikutelmat,, kasvot, kädet.) 

Kevät etenee kohti kesää. Jatkan tämän idean pohtimista, ja samalla pinoan puita liiteriin, remontoin puutarhamökkeröä ja ihmettelen maailman menoa. 

Thylacosmilus.jpg

P%C3%A4iv%C3%A4m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4t%202

Aurinkomerkki%20kaavio.jpg